Put alternative text here : no

OM PALMBERG BUSS

Palmberg buss ble startet i 1999, og har siden hatt en  solid utvikling innen turkjøringsmarkedet. Vi er det eneste selskapet i Svolvær Lofoten som utelukkende beskjeftiger oss med turkjøring. Dette gjør at vi har en lokalkunnskap som få kan vise til. Denne lokalkunnskapen er vi selvsagt villige til å dele med alle våre kunder. 

Vi kan således bistå med hjelp til å lage turprogrammer, opprette forbindelse med Lofotens beste spisesteder og overnattingssteder. Vi kan også bistå med å finne fram til de riktige aktivitetene for dem som måtte ønske det.

Service og fleksibilitet er to stikkord som for oss er helt sentrale. Våre kunder kan derfor alltid være sikre på at de vil få et førsteklasses produkt til riktig pris.

For oss er transport av mennesker noe mer enn bare å frake folk fra a til å. Vi gjør derfor vårt ytterste for at bussturen skal bli en behagelig og minnerik opplevelse.

Våre busser varierer i alder og utstyrsnivå, men vi mener å kunne vise til den gjennomgående nyeste bussparken i området.

Vi har pr. i dag busser fra 14 til 57 seter. 

Vi anser oss selv som spesialister på Lofoten, men vi kjører selvsagt hvor som helst i Skandinavia.

Ta kontakt for eventuelle spørsmål. Vi er der for deg.